Akutt har det meste av diamantverktøy og maskiner

Når du utfører et oppdrag, enten det er saging med diamantsagblad, kjerneboring i tykk betong eller fresing av gammel asfalt, er du helt avhengig av utstyret du benytter. Din fagkunnskap og arbeidsmåte reflekterer hva slags utstyr du bruker og hvordan du håndterer det.

Telefon
Akutt Utleie: +47 22 33 66 66
Akutt Diamantverktøy & Maskiner: +47 23 33 66 66

Vi er spesialister på å løse alle slags oppgaver, selv det som noen sier er umulig. Derfor kan vi hjelpe deg med å konfigurere ditt utstyr og gi deg anbefalinger og rådgivning for å oppnå best mulig resultat på mest mulig effektiv måte.

Velg utstyr fra oss og vi garanterer at du blir gjenkjent som en profesjonell i markedet.
De profesjonelle velger alltid de profesjonelle.

Kjøp

Se produkter

Utleie

Se produkter
Utleie Akutt

Proffenes førstevalg.

Når du utfører et oppdrag, enten det er saging med diamantsagblad, kjerneboring i tykk betong eller fresing av gammel asfalt, er du helt avhengig av utstyret du benytter. Din fagkunnskap og arbeidsmåte reflekterer hva slags utstyr du bruker og hvordan du håndterer det.

Les mer
Pentruder

Pentruder – Verdenskjent kvalitet

Vi representerer, importerer og salgsfør maskiner fra Pentruder som er markedsledende og «state of the art» innen maskiner for betongsaging, wiresaging og kjerneboring.

Tractive AB i Borlänge, Sverige er den berømte produsenten av Pentruder maskiner. Dette er et familiedrevet selskap som er en innarbeidet produsent på verdensmarkedet, kjent for sin innovasjon og nyskapning.

Pentruder veggsager er markedets mest solgte veggsag. De er enkle å håndtere og har en perfekt balanse mellom vekt og ytelse. For produsenten har det vært viktig og ha et øye på sikkerhet og ergonomi og samtidig lage et arbeidsredskap som skal vare i mange, mange år.

Les mer

Pentruder

Eco
Veggsag Pentruder RS2 fra Akutt
Veggsag

Pentruder RS2

Maks skjæredybde 715 mm
Motoreffekt 18 kW
Vekt 24,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder CBK fra Akutt
Veggsag

Pentruder CBK

Maks skjæredybde 665 mm
Motoreffekt 22 kW
Vekt 24,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder 8-20HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 8-20HF

Maks sagedybde 915 mm
Motoreffekt 22 kW
Vekt 25,5 kg
Eco
Veggsag Pentruder 8-20iQ fra Akutt
Veggsag

Pentruder 8-20IQ

Maks skjæredybde 915 mm
Motoreffekt 27 kW
Vekt 25,5kg
Eco
Wiresag Pentruder 3p8 fra Akutt
Wiresag

Pentruder 3P8

Maks uteffekt 18 kW
Ø på hjul i wiremagasin 198 mm O.D
T=Ø 8-10 mm (5/16” – 1/2”)
Eco
Veggsag Pentruder 6-10HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 6-10HF

Maks skjæredybde 515 mm
Motoreffekt 15 kW
Vekt 20 kg
Eco
Veggsag Pentruder CWF630 fra Akutt
Veggsag

Pentruder CWF630 Kjedesag

Sverdlengde 250 - 630 mm
Maks skjæredybde 630 mm
Vekt 20 kg
Eco
Kjernebor Pentruder MD1 fra Akutt
Kjernebor

Pentruder Kjernebor

Effekt 15 - 22 kW
Maks borediameter Ø 1 200 mm
Vekt Avhengig av oppset
Eco
Veggsag Pentruder 6-12 HF fra Akutt
Veggsag

Pentruder 6-12HF

Maks sagedybde 515 mm
Motoreffekt 18 kW
Vekt 21 kg
Akutt
Fjellsplitting

Vi kan fjellsplitting

Vi i Akutt har høy kompetanse og lang erfaring med fjellsplitting og lagerfør kun kvalitetsmaskiner som feks Darda. Trenger du å leie en eller flere fjellsplittere hjelper vi deg raskt med det du trenger av utstyr og ridgivning. Vi hjelper deg med levering og alt annet du trenger for å jobben gjord.
I tillegg til fjellsplittere har vi en rekke maskiner som gjør livet enklere for å forberede fjellsplitting eller å håndtere masser etter utført fjellsplitting. Feks har vi riveroboter som gjør at du kan effektivisere arbeidet og ikke trenger like mange operatører som låses til boring. Vi har riveroboter i alle størrelser som passer alle typer arbeidsplasser.

Kontakt oss
Polering og sliping

Maskiner for de tøffeste oppgavene

Enten du trenger en slipemaskin for ujevnt betonggulv, fjerne asfalt med en asfaltfreser, stripping og fjerning av gamle teppefliser eller en poleringsmaskin for høyglans gulvpolering av betonggulv har vi stort utvalg av utstyr for betongsliping og behandling av ulike overflater.

Les mer
Akutt Oslo Norge
Service og reparasjon

Service på maskinene dine hos oss

Vi i Akutt har høy kompetanse og en meget god serviceavdeling. Vi har kvalifisert personell som reparerer maskinene våre og sørger for at de alltid holder et høyt nivå, slika at du vet at fu rå en god maskin når du leier fra oss. Trenger du en service på egen maskin hjelper vi deg selvfølgelig og sjekker maskinparken din. Samtidig tilbyr vi deg erstatningsmaskiner for å minimere nedetiden og øke produktiviteten.

Kontakt oss

Kontakta salg

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er vi klare for å svare på det du trenger.

Kontakta utleie

Vi tror på direkte personlig service og ønsker du svar på noe, enten på telefon, epost eller skjemaet, så er det Knut som svarer deg og han har full oversikt over tekniske data, tilgjengelighet og priser.